søndag 4. juli 2010

FOTOTØRKE


Den fineste tiden av året har bestått av en lang fototørke. Det er nok flere årsaker til "tørken", men det tragiske vært vi har hatt i Romsdalen er vel en årsak bl.a.

En av årsakene er vel at jeg er mer kresen på hva jeg fotograferer.. Lysten på ut og fotografere opp/ned fugler, dyr og landskap uten det lille ekstra er blitt litt for kjedelig. Derfor tok jeg meg en fotopause for å ladde mine personlige batterier.

I går tok jeg min første fototur på sjøen med en pose reker og noe gammalt brød som skulle brukes for å lokke måkene. Sigurd var den eneste som fikk fisk og den ente opp som ørnemat. Hele familien synes det er artig når ørna kommer stupende ned hver gang. Tok ca et halvt minutt før ørna var på vingene... Litt i seneste langet i går så jeg prøvde meg på å panorere men det ble slettet like snart.

Det blir nok flere turer nå utover både etter ørn og andre ting. Jobber med å ta en del landskapsbilder men finner ikke det rette lyset og stemningen..

Den 16. Juli setter jeg meg på flyet til Svalbard for å oppleve livet der oppe. Dette er noe jeg har ønsket i mange, mange år.

Dette er ikke noe organisert tur, men med en fotovenn som bor der oppe som disponere bil bl.a får jeg muligheten og komme meg så langt det er bilveg. Det blir også båttur enten til Barentsburg eller til Pyramiden og mulig en båttur til tempelfjorden.

Kjartan Trana har skrevet så mye vakkert om Lierne og nord Trøndelag så noen dager blir brukt der.

Jeg har fått et flott tilbud av http://fjellopplevelse.no/Velkommen.html Dette besøket gleder vi oss til heile familien.


Fototørke nå, men tror jeg er på bedringens vei.

GOD SOMMER!

5 kommentarer:

 1. Flott vær er bestilt. Her skal det utforskes! Minnebrikker skal fylles og tømmes! Batteriene skal være ladet og utladet!

  Hjertelig velkommen opp. Det skal bli morsomt!

  Linselus

  SvarSlett
 2. Litt tørke er vel bare sundt.
  Det blir sikkert skikkelig spennende med Svalbard tur.
  Masse fine bilder bakover i tid ser jeg.
  Fin sommer videre, og god tur til Svalbard

  SvarSlett
 3. Hei!

  Et herlig bilde av ungrevene. To skikkelige skøyere som sitter som et skudd. Nydelig bilde!

  Hilsen Svein E. Børresen

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde av revevalpene..
  Tror det kan være litt sundt med foto tørke i blant, blir desto bedre når man først får gnisten igjen..
  Det får du nok nå når du nå skal til spitsbergen..
  Har hvert der selv, og opplevelsene står på tur, bare et fantastisk naturfauna, med masser av fotomuligheter..
  Riktig godt tur til deg Monika..
  Skal bli gøy og se hva du opplever der..
  Fortsatt god sommer..

  Ole Arne

  SvarSlett
 5. Herlig bilde. Prøvde meg på noen ettårs elgkalver her forleden, men til og med ved bruk av tele er det såvidt de vises. Her har du jo helklaff.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!