onsdag 16. juni 2010

NORSK FJELLFESTIVAL.Da er det ikke mange ukene til fjellfestivalen blir åpnet i min hjem kommune. Dette er en unik mulighet og bestige både Romsdalshorn og Romsdalseggen. Rauma kommune er beriket med det meste av natur både høye fjell og lange fjorder. Norsk fjellfestival har mange fjellturer, men også turer med kano og kajakk. Det er turer som er til rettelagt for barn og familieturer. Jeg selv vet at jeg skal ha med meg to turer den ene er selve åpningen der jeg har muligheter for å fotografere alt fra båt ute på Herjevannet. Det blir muligheten å gå fra Skorgedalen, Holmemdalen,Åfarnes og Holm der Herjevannet blir et knutepunkt. Her blir det underholdning av bl.a Majorstuen som skal spille.


Tur nr to er Fjellfuglenes sang og Soloppgangsafari med fuglesang. Dette må jo være perfekt for meg oppmøte kl 0400 er jo også perfekt.


Ellers er det utstillinger kunst i naturen, konserter, basecamp for ungdom, vin smakerkurs, fotokonkurranse, Nesaksla rett opp..ja dere kan klikke dere inn å se selv...http://www.norsk-fjellfestival.no/
3 kommentarer:

 1. Jøss så mye reklame her da...

  SvarSlett
 2. Til Anonym

  Å hva er så problemet med positiv reklame...
  Rauma er en perle vet du :)

  monika

  SvarSlett
 3. Nydelig Monika, der kunne jeg gjerne tenkt meg og hvert med en gang..
  Majestetisk og flott natur..
  Helt enig med deg at Rauma er ei perle men da ei perle av mange plasser vi har her i vårt fantastiske land..

  God sommer til deg og dine!

  Ole Arne

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!