onsdag 23. september 2009

Mink og Laksand

Jeg har lenge hatt planer om å fotografere mink, men det har liksom ikke blitt det store resultatet. Jeg har ikke vært i fotohumør.. Det er vel slik med oss alle at har en ikke den rette gløden blir det ikke noe selv om fotoobjektene danser forbi øynene.

Etter en kort dag på jobb ente jeg opp med FRITID!!! Begge barna skulle til kompiser etter skolen.... Været var sterk vind, litt sol og regn, mener jeg har lest at det heter skiftene vær!

Så stativ og fotoutstyr satte jeg kursen mot sjøen og livet der. Det første som møtte meg var noen ender som drev og dykket etter mat. UGH UGH her er det greit og kunne snike seg lett på tå... hver gang laksanda satte rumpa i mot himmelen tok jeg et steg nærmere mitt fotomål. Jeg kom da utrolig nære til tross for dem er utrolig sky, men noen bilder ble det!

Når fuglene var fløyet var det å lete etter nye ting og fotografere.Det var jo minken jeg egentlig hadde i tankene. Den skuffet meg ikke for ikke lenge etter kom den hoppene over fjøresteinene og bråstoppet rett ved siden av meg.

Artig når ting klaffer!

6 kommentarer:

 1. Jøss..dette var knall bilder av and og mink. Ikke enkelt å de her krabatene til å sitte stille når en ber de til det.
  Minken var jo helt stjerne..:)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder du har her, laksand hadde vi faktisk i innlandsvand her øst på i sommer. Det med minken var morsomt. Flott bilde.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige ord.
  Tror nok anden er verre å fotografere en minken, men en bør jo være heldig å få dem i søkern... Der er ofte mitt problem :)

  Monika

  SvarSlett
 4. Hei Monica.

  Det viktige er å forsøke, så får du treff. Ikke altid som planlagt, men det gikk for deg denne gangen. Fortsett med forsøkene så blir det masse bra bilder. Ville nok ha forsøkt med en lavere vinkel for å få fuglen i bedre kontrast til vannflata.

  Fine mårbilder under!!

  Skal nok til Terje midten av Nov for å ta bilde av ørn. Gleder meg. har du kaffe når jeg kjører forbi?

  Kåre

  SvarSlett
 5. Hei

  Hyggelig å se deg innom..
  Jeg skulle en tur til Terje og mårskjule i dag, men sterk vind, regn og haggel ble jeg heime. Prøver å få tatt meg en tur igjen for å få mår med flotte høstfarger.
  Nå skal jeg bruke tiden min på hjort. Har satt opp camo så i morgen formiddag skal jeg opp og se ... kommer til å legge ut litt fugle mat..kan bli mange timer å vente på hjorten og da er det greit med noe å se på!

  Selvsagt får du kaffe når du skal på ørnefoto.. Si fra når du passerer!
  monika

  SvarSlett
 6. God kveld.
  I følge planen min nå skal jeg opp å forsøke hjort helga 1ste nov og så til ørn to uker senere. Må klare å treffes på en av disse turene.

  Gleder meg til å se bilder fra din "hjorte ekspedisjon".

  Kåre

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!