torsdag 28. mai 2009

Kanskje det lykkes?

Den siste tiden har det blitt mest tull av fotograferingen og skyldes mye jobbing og aktive barn som skal kjøres hit og dit, men savner tiden jeg kan gjemme meg vekk i naturen for å oppleve spenningen med naturfoto!
Her ser dere et bilde av minken omtrent på plassen hvor teltet blir satt opp. Bildet er tatt fra båt og med en del avstand så derfor kvaliteten....
Det hele handler om og planlegge da fungerer alt så mye bedre, så Pinsen blir brukt til og rigge opp telt som skal stå hele sommeren.. her vet jeg at det er mange fuglearter som bl.a vadere, hegre osv, men det er også mink og er jeg heldig kan det rusle et rådyr etter skogkanten.

kommer til og lokke minken med fisk, her kan jeg trippe en tur ned om selv om dagen er travel.
I nabobygda er det en granteig hvor en 50-60 hegrer hekker,når hekketiden er over sprer dem seg rundt fjordtarmen og det er ikke uvanlig at jeg kan se 10-12 heger utenfor der telte blir satt opp å ikke minst nydelig kveldsol utover dem fine sommerkveldene.
Da er det bare og sette i gang, om en lykkes vet en jo ikke og det er jo det som er spenningen!
Bilder som blir brukt her er fra arkiv!
God Pinse!

3 kommentarer:

 1. Planlegging av slike fotoprosjekt er halve morroa men en har igjen for strevet når bilderesultatet skal evalueres. Husk bare å tenke bakgrunn og hvor sola står til enhver tid og når det passer best å sitte der i forhold til dette. Ser frem til bilder og Lykke til !


  Terje

  SvarSlett
 2. Her blir det nok best om kvelden, men også tidlig om morgenen kan det gå bra...
  Da er det bare og få opp teltet og håpe det blir noe :)
  God pinse Terje... om det ikke blåser ille tar jeg en tur mot veøya i solnedgangen og ser om jeg finner noen terner.

  Monika

  SvarSlett
 3. Hei!
  Spennende med nye prosjekt, Monika. Du har jo en flott natur der du bor, så det må være en fryd å sette opp "skjul" både her og der.
  For meg er det stort sett mennesker det går i f.t, men håper på noen turer i lakselva, flott med bilder av den også.
  Ronny

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!