torsdag 29. desember 2011

Gleder meg til 2012


2011 står helt på hell. Et aktivt år, men ikke når det gjelder foto. Dette året har rett å slett vøre et hvile år hvor jeg bevist har jobbet med meg selv innen foto.... Hva ønsker jeg? Det er vel ikke til å legge under en stol at det har skjedd både negative og positive  ting i fotomiljøet eller generelt innen naturopplevinger. Dette er en av grunnene til jeg har tenkt...Hva er årsaken til juks og fanteri? Personer som du har sett opp til er ikke den guruen jeg trodde... Å hvorfor skal alt vare så perfekt? Hvorfor skal det dyreste utstyret gi dem beste bildene... Jo jeg kjøper noe av det, men ikke alt.
Jeg har fått mer og mer tro på menneske bak kameraet. Å her er det vel jeg har jobbet med meg selv...FOR I HERRENS ÅR 2012 SÅ SKAL JEG SELV BESTEMME,  joda jeg har bestemt før også ikke det, men nå kan det hende jeg legger inn et bilde som jeg liker, ja kanskje jeg er den eneste som liker det... det er for meg helt OK.....
Jeg synes det utrolig koselig med skryt og ros, men jeg lærer faktisk mye mer av det som er konstruktivt!! Så mine fotovenner...SE hva jeg krever av dere :))
Ellers så har jeg da ikke ligget på latsiden selv om jeg og nikon ikke har vøre ute på tur så ofte i 2011. I Mars mnd hadde jeg mitt første fotokurs for nybegynnere... Det gikk da høvelig bra. Nå har jeg igjen en fin liste med mennesker som ønsker et nytt kurs, å det uten jeg har har hatt en annonse.
Jeg har også hatt gleden av restarte Rauma fotoklubb og vi har rukket å bli 20 betalene medlemmer, har ca 1 møte i mnd pluss vi prøver så ofte vi kan å ha fototurer. Dette er lærerikt og sosialt. Vi har også hatt 2 utstillinger en i juli/august og en nå i desember.. Dette er utrolig flott reklame for oss.

JA da sier jeg bare Riktig godt nyttår... Å gru/gled dere til jeg viser mitt sanne jeg i 2012.....

Monika

12 kommentarer:

 1. Hehe, jeg gleder meg til å se ditt "sanne jeg"! Det kan noen ganger være viktig å stoppe opp litt og tenke gjennom hva en holder på med og hvorfor. Det er godt å kjenne at det er naturopplevelsen som fremdeles betyr mest, og at utstyret kun er et hjelpemiddel.
  Med både fotokurs og en aktiv fotoklubb har du mye positivt å se tilbake på i 2011, Monika!
  Ønsker deg et Godt Nytt Fotoår!

  hilsen Vidar

  SvarSlett
 2. Tusen takk Vidar og gratulerer med Premien du fikk fra Polarbrød..tøft bilde da.

  Det er nok som du skriver naturopplevelser som bestyr mest...kanksje det mer naturlige bilde framfor en kjøttmeis som nesten blir på str med ei kråke fordi vi skal se den flotte fjørdrakten.... Gleder meg å ta fatt!
  Godt nyttår til deg og dine.

  Monika

  SvarSlett
 3. Ja, dette blir spennende!!
  Skal love at jeg skal følge med.

  Tommy S

  SvarSlett
 4. Flott innlegg!
  Blir spennende å følge med!

  Ha en fin nyttårshelg!

  SvarSlett
 5. Ønsker deg et riktig Godt Nytt år!

  SvarSlett
 6. Herlig bilde.
  Ønsker deg et godt nytt år og nye muligheter Monika !!

  SvarSlett
 7. Kloke ord.
  Godt nytt år Monika :)
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 8. Lykke til med det nye året, Monika!

  mvh
  Stein Kr

  SvarSlett
 9. Skal bli artig å se hva du viser frem etter hvert. Klarer du etter hvert å få en egen signatur på bildene har du kommet langt fort.

  Uansett, godt nytt år.

  SvarSlett
 10. Godt nyttår alle sammen!

  Tusen takk for hyggelige kommentarer..

  Monika

  SvarSlett
 11. Kan være kjekt å sette seg litt tilbake i stolen og fundere litt over livet sitt. Hva er status i dag og hva ønsker jeg å gjøre med livet (hobbyen) min videre. Godt skrevet, Monika, og lykke til med et nytt og spennende fotoår!

  mvh Knut

  SvarSlett
 12. Tusen takk for kommentaren Knut!

  Monika

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!