mandag 10. oktober 2011

Høstferie 2011

Da har jeg og min familie kommet oss heim etter koselige dager på hytta. Familehytten ligger på slektsgården til min bestemor i Rissa kommune. Vannet dere ser nedfor er et praktfullt fiskevann som har gitt familien mange gode måltider.
Det er alltid koselig å bli med pappa på hytta og spesielt når han forteller om sin barndom på denne plassen. Nå fortalte han om den første gangen han reiste alene fra Romsdalen og hit..Da måtte han bruke to døgn. I dag når vi fram på 5 timer, tiden har blitt raskere!
Eneste minus er vel utedo, ja spesielt når en er der på vinteren..huttre huttre!!!! Har en rekord på 13 minus...brrr sier jeg bare :)
Denne plassen er beriket både med fugl og dyr! Denne gangen fikk jeg se svartspetten for første gang. Tranen holder til nede ved vannet om våren og lager et svært spetakkel når den kommer trekkene om våren.
Skogsfugl er ofte å se langs vegkanten hvor den snasker til seg grus....
Rett utenfor stuedøra er det en kjempestor maurtue, om våren/sommeren har vi konkurranse med barna...Vi legger ut sukkerbiter...så følger vi med hvem som snarest blir borte!! Hvem vinner..? Dette er noe barna synes er artig.

Da er det bare å glede seg til neste tur.....

6 kommentarer:

  1. Jøjemeg, for et vakkert bilde... *sukk-drømme seg bort*

    SvarSlett
  2. Og nå har du fått et fantastisk høstvær. Bare til å nyte og "fota" :)
    God helg Monika !

    SvarSlett
  3. Knallfint bilde fra noe som ser ut til å være et flott sted!

    SvarSlett
  4. ***blog wonderful, congratulations***
    I am following…
    -Visit my photos-
    www.top-graf.com
    Kisses

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!