tirsdag 27. oktober 2009

Endelig en fridag.


Når en har to skolegutter som også er aktive på fritiden og en mann som jobber skift er det ikke hver dag jeg har tid til å bruke fotoapparatet.

Mandag fikk jeg endelig tid til å ta meg en tur igjen til Terje Sylte og mårland. Når jeg satte meg i bilen skinte solen så utrolig flott. Happy og glad suste jeg mot Molde og drømte om dem flotte mårbildene jeg skulle ta i flott høstsol. Jeg var ikke kommet meg innenfor bygrensa før regnet dryppet mot frontruta. hm...hm dette hadde jeg jo ikke bestilt!!!!!


Men med enkelte byger utover dagen tok ikke fra meg gleden av å besøke mårland. Det gikk ikke lenge etter Terje Sylte foret og "plystret" før en mår kom og fant goddisen som matfar hadde lagt ut.. Da den var i treet kom mår nr 2 utrolig fasinerende og se dem begge der dem balanserte på furugrenene. Etter å ha turnet i treet så var det steinura som sto for tur!
FOR EN OPPLEVELSE!

Det var et utrolig dårlig lys, med lukker mellom 100-200, dertil lav bleder og iso på 640 var jeg utrolig spent å se resultatet på bildene.

Atter en gang sitter jeg igjen med flotte naturopplevelser etter og ha besøkt "Syltes naturopplevelser"
ANBEFALES...Hvor mange har bilder av mår i vinterpels...JEG HAR!!!!

2 kommentarer:

 1. Masse flotte naturbilder på bloggen din.
  Likte spesielt "Ørnulf" litt tidligere. Full action
  Skal følge med videre her.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelige ord..
  Det satte jeg pris på!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!