søndag 16. august 2009

Ørnulf


Hjelp jeg regner bort!
Den siste tiden i Romsdalen har det ikke regnet, men det har bøttet ned med regn! I dag trosset jeg været og fikk med mannen en tur på sjøen mest for å se om det var aktivitet på ørnulf.
Etter å ha fisket tre stk knurr satte vi kurs mot ørneplassen. For å starte foringen av måkene og den er ikke vanskelig å få fart på! Det varte heller ikke lenge før det ble fart på alle tyske turister som lå rundt. Måker betyr fisk for dem!

Når dem fikk se at jeg foret måkene forsvant dem og jaggu kom ikke Ørnulf og frue fram fra furuleggen. Her var det bare å kaste fisken først til ørnulf og så til fruen… Et utrolig herlig syn og selv om jeg har opplevd dette nå flere ganger så kjenner jeg adrenalin herjer i kroppen. Det er en knurr igjen og vi tar en ny tur og vi kommer ikke langt før Ørnulf stuper en gang til. Regnet siler nå, men jeg vet at her er det muligheter når været endrer seg. 3 stup på 2 ørner! Bildene blir slettet på tur inntil land. Lukketiden er under 1/40 og jeg prøver meg på panorering uten noe hell!

Bildet er sammensatt av to bilder… Prøver bare å lage noe av den stemningen jeg opplevde på sjøen.

2 kommentarer:

  1. Takk for kommentaren på bloggen min, den setter eg pris på!
    Du har fått til eit flott bilde av desse to bilda synst eg. Dokke får det til der oppe synst eg. har jammen lyst på eit besøk til deg og Terje om ikkje allt for fjern framtid.
    Men skulen og familien tar jammen både til og pengar so det blir med planen so lenge;o)

    Mvh Ronny

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!