søndag 26. juli 2009

Storforbruker i nøtter !


Har den siste tiden foret ekorn og i dag fikk jeg dem helt ned på foringsplassen mens jeg var der. To aktive krabater der dem springer opp og ned stammen på treet. Det er tydelig at det er rang for så snart ekorn nr to kommer blir det jaget bort fra matfatet. Det er utrolig til fart der dem springer spiral opp trestokken.
Hadde ikke med meg fotoapperatet i dag, men drar tilbake etter jobb i morgen om været tillater det.
Å det er godt jeg har lager av nøtter for det er ikke bare ekorn, men en masse småfugler, hvitryggspett, flaggspett og nøtteskrike.
Gleder meg å følge utover hva dette blir til..
Bildet er fra tidligere år.

5 kommentarer:

 1. Kjekt å se at du oppdaterer bloggen din igjen. Ett lite tips på veien. Nøtter med skall skal du bruke vist du ikke ønsker å ha ekorna på plassen. Har du ikke lagt merke til at de stikker av og hjemmer nøttene med en gang de finner dem. Solsikke og ferdigskrellede nøtter er ting for å holde dem der. Må hoppe i seng da vi skal ut en tur etter måren imorra også.

  Terje

  SvarSlett
 2. Hei Terje

  Det vet jeg! Å jeg bruker Odd Kjølstad sine ekornforing. I dag blir det solsikke og knekte nøtter..så legger jeg igjen noen uknekte når jeg går :D

  Skal ta meg en tur i dag, men først jobb
  håper å kan oppdatere bloggen med nye ekornbilder.

  Tusen takk for hyggelig ord

  monika

  SvarSlett
 3. Hei Monika!
  Artig å se at du lykkes med ekornbilda dine:-)
  Håper du har hatt en fin ferie med familien.
  Ps. ser du er utdannet apotekteknikker - må da være mye "godt" du kan servere ekorna dine der;-)
  mvh Ronny

  SvarSlett
 4. så artig at du får de så nær på :)

  Hehe, jepp, en kan fort bli spist ut av huset. Ekorna mine er også veldig glade i solsikker, samt fettkartong (meisebolle), jeg lager de i melkekartonger så varer det da i en par dager... Mine sitter rolig og spiser da, stikker skjelden av med maten, med untak av om jeg legger ut større ting som en frukt eller om de får løs en diger bit av fettkartongen.

  SvarSlett
 5. Takker for hyggelige ord.

  Jeg var der en tur i går, men jeg må nok ta med pop uo teltet for og komme nærme nok!
  I går var dem flere ganger i treet hvor foringen av nøtter er, men dem kom ikke ned. Dagen før satt jeg noen meter unna og dem hva helt vill. kommer nok i mål til slutt da ekorn ikke er dem vanskelige arten.
  monika

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!