torsdag 12. april 2012

Henge i en tynn tråd


Jeg håper da virkelig ikke at jeg henger i en tynn tråd, selv om jeg har sommerfugler i magen og er litt små småstresset.

Ordene lukker, blender, iso, eksponeringskompensjon, histogram, hvitbalanse...osv.....har jeg husket ditt og datt...å ja det må i huske..... JA det surrer bra i topplokket.


Kursheftene ligger pent i en bunke ved siden av meg. Undervisningen er skrevet i PowerPoint, kursdeltakerne er blitt så mange at jeg har valgt å kjøre ett kurs til i Mai mnd. Den ene kursdeltakeren kommer med hurtigruten og skal hentes i Molde bare om noen timer.

Må bare si det..dette er kjempe artig!

Selv om hodet er en smule små kaotisk i øyeblikket, så har jeg virkelig tro på at jeg er kjempe forbred på 6 timer teori og 3 timer praktisk foto fredag og søndag!

Ha en riktig god helg!

                                                                                                                                                        

4 kommentarer:

 1. Lykke til Monika, dette fikser du :-)

  SvarSlett
 2. Dette er ikke første gang, så det går bedre.
  Lykke til. :-)

  Kåre

  SvarSlett
 3. Åh det høres kjekt ut.
  Lykke til og god helg.

  SvarSlett
 4. Da er første kveld av kurset ferdig... Har laget en PowerPoint visning med animasjon..Det funket veldig veldig bra.

  Gleder meg til å gi dem evalueringsarket... Det er faktisk det jeg lærer av...Er ikke rosen jeg er på jakt etter men det konstruktive...hva kan bli bedre.

  Fridag i dag, men i morgen er det igjen teori fra kl 10 og deretter noen timer med praktisk foto...svartkjelen er pakket...praktiske oppgaver er laget...Gleder meg...

  Monika

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!