mandag 19. mars 2012

Fellesskapet.I dag skulle jeg virkelig koble av og ta meg en tur ut for å fotografert litt. Selvfølgelig er jeg på grensen til å bli D menneske så jeg blunder litt for lenge. Da jeg slår opp gluggene og ser ut er det knitrende sol..rett å slett et nydelig vårvær!

Men jeg skal bare..så går tiden og når jeg kommer meg ut er det snøstorm! Snøstorm er ikke å forakte det heller.. men lyset blir jo deretter også!

Hadde også planer om å fotografere hjort. Har en plass jeg vet om hvor store flokker kommer ned for å beite på det lille grønne som har blitt. Det blir en annen gang, når kveldsolen hviler i hjortebakken.

Dagens gode nyhet er at tjelden har kommet. Har følgt et tjeldepar nå i flere år..rett artig å bokføre når den kommer.... snart kommer andre trekkfugler også...Vår i sikte selv om bakken har blitt hvit her i Romsdalen.

Dette bildet fikk meg til å tenke fellesskapet. Det finnet alltid en eller to, ja kanskje flere sterke/fargerike personer i rundt oss.. Så alle som er i rundt som er litt mer anonyme. noen er tynne, noen er krokete, noen er tykk, noen har arr i sjelen, noen har.......Vi er alle verdifulle!

Ha en fin uke....


Monika

5 kommentarer:

 1. Skiftende vær har det vært her i det siste også. Men ingen tvil om at det er i ferd med å bli vår ute. Moro å følge med på trekkfuglene nå.
  Fint bilde med fin beskrivelse.

  Tommy S

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde og en passende god tekst til,
  mange gullkorn der Monika.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. He,he det var godt kommet på med felleskapet. Du har et knakende godt bilde og tekst på dette her.
  Her skifter det også hele tiden, og i dag var alt hvit.
  Men våren ligger å lurer under snøen og tjelden er også kommet i sundet vårt.
  Ha en trivelig uke videre til deg.
  hilda

  SvarSlett
 4. Flott og velfunderende tekst og ditto bilde!

  mvh Knut W.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige ord.

  Monika

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!