fredag 19. august 2011

Mine naboer

Etter en laaang fototørke skremte Ole Arne Schytter http://villmarksopplevelser.blogspot.com/ meg ut! Det var utrolig kjekt å få noen timer i fjæresteinene med mink og fotoprat.

Hver dag ser jeg minken springe i fjæra, å ikke bare en gang men nesten heile dagen. Så derfor kjekt å få ett dytt i ryggen "ut på tur"

Tusen takk Ole Arne for sparke bak og hyggelig besøk..blir nok ikke sist gang jeg snakker med naboene mine.. Ikke alle kan skryte av å ha tre minker 200 meter fra sin egen stuedør!

Minken er smidig der den smetter i mellom steinen, men det er mange som ikke liker den karen fordi den tar knekken  både på egg og fugler. Den hører jo egentlig ikke til vår norske fauna, men for meg skal den få være og er et flott fotomotiv...

Nysgjerrig er den også... Lyden av minken minner meg om barnestreker da vi gnisset isopor på vindusrutene hos naboene.... PS..Jeg gjorde det ikke, men alle andre :)))))

Da min mann kom heim etter å ha sett etter båten kunne han fortelle det satt en ugle i treet med med mus i nebbe... Kjenner det klør etter å få den på brikken... Da er det bare å håpe fototørken har opphørt om det blir ugle vet jeg ikke, men det blir mer mink!

7 kommentarer:

 1. Stilige bilder. Disse er utrolig rarske og er ikke så lett å få på brikken. Artig når en får lysten til å ta bilder igjen. Gleder meg til ...ugle bilder... Ha en god fotohelg til deg.

  SvarSlett
 2. Det var godt han fikk deg ut!
  Flotte bilder av denne skapningen!

  Lykke til med uglen!

  Ha en fin fotolørdag!

  SvarSlett
 3. Dette var bra bilder av mink.Stor takk til ole Arne schytter som drog deg i gang igjen. Har savnet innleggene dine.Gleder meg til og se flere bilder av naboen.

  SvarSlett
 4. Flott med slike naboer, både fotografen og minken. Så da har du jo ingen unnskyldning til ikke å komme deg ut og "fota" ;-)
  Og så har du jo din egen rekognosør - det er slett ikke verst :D

  SvarSlett
 5. Hei! Ramlet innom fotobloggen din litt tilfeldig. Mye fint her inne:)
  Og ikke minst, mye røyskatt i år. Har sett mange røyskattfamilier på turene her i Trøndelag og på Vestlandet.

  Morsomme bilder!

  :)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!