mandag 27. juni 2011

Jeg gleder meg......

Dagene blir ofte for korte hos meg, men jeg har også valgt å ha et aktivt år med verv både her og der...ikke misforstå meg, for jeg stortrives med det aktive liv bare litt for lite tid til foto :))
Et av vervene jeg har valgt selv er å "re" startet Rauma fotoklubb. Nå er vi en herlig gjeng som virkelig har har det meget gøy sammen og er utsultet på å lære mer om foto.
Vår første utfordring er UTSTILLING! Rauma kunstforening har tilbudt oss "GRÅVEGGEN" den ligger mellom Grand Hotell og kulturhuset på Åndalsnes.
fra 7 Juli og ut august blir det mellom 60 og 70 bilder med tema "natur i Rauma" hengenes oppe... Dette er en herlig måte og vise oss fram på.. Å det er så mange flinke som er med... Så til dere som tar turen innom ...Gled dere!!

Dette blir også en salgsutstilling!

10 kommentarer:

 1. Så moro at du har bidratt så aktivt med å starte opp igjen fotoklubben der oppe, Monika! :-) Herlig å være sammen med andre med samme interesse, og nå blir det fotoutstilling også! Du er flink! Nydelig bilde forresten! :-)

  SvarSlett
 2. Så flott at dere skal ha utstilling utstilling på Åndalsnes, da får dere vist fram alle de flott bildene dere har tatt. Nydelige farger på det siste bildet du har tatt. Du e en døktig fotograf du Monica ;-)

  SvarSlett
 3. Veldig nydelig bilde, jeg likte det.

  SvarSlett
 4. Så flink du har vært. Men det har mye å si at en har flere som er ivrig det er da en blir kreativ og tør å prøve ting. Gratulerer med utstillingen, kjører jeg forbi skal jeg nok stikke innom.
  Hilda

  SvarSlett
 5. Vakkert og sart. Lykke til med dine verv Monika og med fotoklubben, utstillingen.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Vakkert bilde. Skal si du er aktiv, bra jobba av deg.. lykke til :-)

  SvarSlett
 8. Nina Kristin Rydjord Nielsen3. august 2011 kl. 23:12

  Hei! Gammelt innlegg fra deg, men jeg må bare kommentere likevel :) Var så heldig å få med meg fotoutstillingen da jeg var hjemme i Rauma i sommer, og jeg må bare si tusen takk! Det var en kjempefin opplevelse! Mange flotte bilder :)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!