tirsdag 3. mai 2011

Vinter blir til vår!


 Denne karen møtte meg oppe på toppen av Trollstigen i går. At det er lemen år skal være sant for det var ikke få jeg ser der oppe.
 Bildet er tatt fra toppen mot Valdal siden. Jeg var ikke alene her oppe for dem som ansvarlig for å brøyte opp vegen var også der. I år er det lite snø så det er ikke så høge vegkanter, men må da være en tøff jobb når dem kun ser snøskavler på alle sidene. Erfarne og dyktige!
 Nå er vegen brøytet gjennom. Nå er det finpuss, rydding og sikring.
 Det var en utrolig flott dag. 2 grader var det der oppe men solen varmet godt. Det var flere som hadde funnet et plass i solveggen.
 Selv Stigtrollet var kommet fram....

Selv om det var vakkert der oppe er nå stemningen nede i dalen utrolig flott, skogbunn er fortiden dekket med hvitveis, sol og skygge er med å forsterker opplevelsen... og for en duft!  Det er rett å sett en nydelig tid!

Håper denne tiden vare Leeeeeeeeeeeeenge.....




6 kommentarer:

  1. Herlig stemning i bildene dine Hilda! Og det av lemen likte jeg spesiellt godt! + Hvitveisen da! Her i Lofoten er seen borte, og må langt avgårde for å komme i nærheten av større parti med sne, og herlig er det :-)
    Nu er det fuglene sin tid hos meg. God uke fra Lofoten :-)

    SvarSlett
  2. Ser at du har hatt en flott dag! Så mye snø.. Det ble fine bilder av turen også. Hvitveisbildet var flott! Ha en god fotouke videre.

    SvarSlett
  3. Fine skildringer fra fjell og lavland. Du bor i en storslott natur, heldige du.

    SvarSlett
  4. De siste bildet av hvitveisene er fantastisk flott! Ellers artig av stigtrollet!

    Han en fin vårtid fremover.
    Knut Børge

    SvarSlett
  5. Flotte bilder fra fjellet. Likte særlig brøytebildet :)
    mvh
    Håvard

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!