mandag 18. april 2011

Påsken 2011


Da står påsken 2011 for døren, må ærlig innrømme jeg gleder meg til den etter travle dager som det ofte blir når en har verv i lag og foreninger. Derfor er påsken en pusterom med familekos og alt som hører med i påsken.. Ski har vel aldri vøre den store lidenskap, så derfor ekstra happy for sein påske og båtliv.

Nå har jeg overhode ikke tenkt å ligge på sofaen og kose meg med påskeegg selv om det er påske, men har store planer om et aktivt fotoliv. Hjorte prosjektet mitt fra i fjor skal settes i gang. Litt fotografering av småfugl på flukt o.s.v.

Kommer også til å prøve og få opp et telt med tanke på orreleik, siden jeg er så smart å ta en uke husmorferie fra 2. mai. Dette er noe jeg aldri har opplevd live så håper drømmen går i oppfyllelse. 

Siden min sønn har valgt foto i 4H oppgave og elsker å ligge ute i telt blir vel dette en flott start for en 9 åring med nikon mellom fingrene.

Riktig god påske til alle!

11 kommentarer:

 1. Høres ut som en glimrende påske :)
  Flott foto. God påske Monika
  Mvh
  Håvard

  SvarSlett
 2. God påske til deg også, og tvi-tvi med alle dine prosjekter! Vi gleder oss til å se resultatene! :-)

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en riktig God påske. Så manmge spennende prosjekter du har! Gleder meg til bildene. Nydelig bilde av hakkespetten.

  SvarSlett
 4. Riktig god påske til deg også!

  Og orreleik kan sterkt anbefales. Har nettopp kommet hjem fra en helg ute på leik, og det var litt av en opplevelse! Skal legge ut noen bilder på bloggen etter hvert..:)

  Flott bilde av spetten forresten!

  SvarSlett
 5. Koselig god påske bilde av spetten. Helt enig at påsken er en deilig tid. Her blir det også familiepåske og forhåpentligvis mye foto. God påske til deg og fammen.

  SvarSlett
 6. God Påske.
  Siden du ikke skal ligge på sofaen så får du vel gå på jakt etter påskeharen. Tror nok ungene etter de eggene Terje la ut på dine kanter i sist påske har formert seg.

  Kåre

  SvarSlett
 7. Ha en flott påske!
  Lykke til med prosjektene dine!

  Mvh Leiv Arne

  SvarSlett
 8. Ha en knall Påske Monika!

  Knut Børge

  SvarSlett
 9. Dette høres flott ut Monika både for deg og din sønn. Går i mors fotspor:)
  Ønsker deg og dine en riktig god Påske!!

  SvarSlett
 10. Riktog god påske, Monika :)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!