onsdag 27. april 2011

Den stille time ved vannkanten.



Nydelig kveldsol var det hos meg i kveld. Etter å ha utført det jeg skulle i dag. Tok jeg fotoapperatet og beveget meg ut...  Jeg setter meg ned ved vannkanten og koser meg med kveldlyset som skinner vakkert utover det blekkstille vannet. Nå er det ikke lenger museører på trærne,  men blader som gir frisk og fin grønnfarge.
Brått hører jeg blopp..blopp og jeg ser ringer i vannet. Blir da oppmerksom på en del frosker i vannkanten, men dem har tydelig oppdaget meg også.. Når den dukket opp var det for nært min 300 mm, men brått var det noen som stirret på meg ute på dypet.. rar skapning denne frosken. Får se om det ikke blir et nytt forsøk, men da med macro.


8 kommentarer:

  1. Herlig naturopplevelse da. Stilig ned det stille vannet og øynene som dukker opp. Et spennende bilde. Våren er bare skjønn. Kos deg videre i våren.

    SvarSlett
  2. LEKKERT!
    Så reint og bra. Topp komponert. Stor ro i bildet
    Ha en fin dag Monika
    mvh
    Håvard

    SvarSlett
  3. Fantastisk bilde!! Flott og ispirerende blogg du har!! :)

    SvarSlett
  4. Vakkert.
    Så fredfullt og stille.
    elin

    SvarSlett
  5. Ja, slike stille stunder alene i naturen, med overveldende storhet og utrolige detaljer er den beste medisin - og den er til og med gratis!

    SvarSlett
  6. Jeg har ikke fått med meg dette på brikka. Satt og så på froskene i flrre timer mens jeg ventet på lom i ett lite tjern og bildet er slik det ser ut, men synes at når man har 10 - 20 frosker innenfor synsfeltet og alle høres så blir stemningen noe spesiell i kveldslyset.

    Kåre

    SvarSlett
  7. Flott tur skildring Monika, opplevde selv mengder med frosk for en uke siden på orreleik..
    De buldret hele natta lang, en evig dur, det var lett og sovne til denne lyden..
    Riktig god 1 mai Monika..

    Ole Arne

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!