mandag 4. april 2011

Årets første ørnetur på sjøen.

Det var ikke det beste ørneværet, men en flott formiddag på sjøen etter havørnen. Den første fisken ble kastet ut fra båten og ikke lenge letter måsene som er et godt tegn på at ørna er på vingene. Først kommer det en ung havørn og bare sek. så kommer en voksen. Begge går inn for fisken, men jeg satser på at det blir den jeg har i søkeren, men nei..... :)
Begge går inn for landing for et herre måltid på holmen... ikke lenge etter kommer det en ny ørn og jaggu kommer det ikke en til der også.. En ny fisk havner er stk fra båten.... Dette ender med kamp mellom disse to i lufta..Å vinneren kommer tilbake etter fisken. Den flyr alene og setter seg i  ei furutopp.
Ikke den store dagen på gode ørnebilder, men jeg har hatt en topp formiddag med sjøluft, regn, måker og ørn.

Det ble da tid til litt måkefoto også...
Det blir vel ikke siste gang jeg tar turen ut.. Ørnebestanden er økene her og ikke mange som er ringmerket.
Håper årets kull beriker med flere.

6 kommentarer:

 1. Oi, så fine ørnebilder. Måsebildene ble nydelige. Artig når en kan være på sjøen. Flott jobbet!

  SvarSlett
 2. Det var da kjempegode bilder du har fått av ørnen. Dette var en lur måte å lokke den fram på. Det skal jeg sannelig prøve snart. Det bildet jeg fikk for noen dager siden ble litt forhastet, så det ble på langt nær så bra som dine. Ha en fin kveld. Ps , kjempefine bilder av måsen også.

  SvarSlett
 3. Lekre bilder, både av ørn og måke!

  SvarSlett
 4. Flotte bilder!
  Det første ørnebildet er knakende godt.
  Virker som det er god ørnebestand rundt omkring ja. Men for en sandefjording som meg, er det like moro hver gang jeg får øye på en.

  Tommy S

  SvarSlett
 5. Wow, har du startet med eget havørn safari. Cool hvis du har fått det til. Blir artig å følge med i fremtiden. Synes du har fått 2 flotte ørnebilder (kommer nok mer senere), måkebilder er fine også.

  mvh du

  SvarSlett
 6. Hei

  Tusen takk for flotte ord.
  Det er masse ørn her hvor jeg bor. Det er en lokal fisker som daglig kaster ut fisk..han er jeg heldig å få bli med :) Har selv muligheten til dette når båten kommer ut. problemet å få fisk, men nå har jeg ferdig fisk til økter..

  utrolig artig !

  Monika

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!