tirsdag 9. november 2010

Tiden flyr......


Som jeg har fortalt tidligere har jeg flyttet foringen fra der jeg hadde den i fjor og det har jeg ikke angret noe på. Eneste fordelen jeg hadde på min gamle plass var 4-5 nøtteskriker, men nå har det kommet nøtteskrike på ny foringen. Det er utrolig artig at den har blitt fortrolig med at jeg sitter å knipser bare noen meter unna. Det er også mange andre arter som er innom munk, pilfinker, spurv, finker, meiser, naboens katt og spetter, ja til og med dompappen har innfunnet seg. Nå venter jeg på dem forskjellige sisikene osv.
Ekornet er også der, men har ikke kommet mens jeg har sittet der. Spurvehauken har også funnet sitt "julebord", men ennå ikke sett den har prøvd seg.
Kjernebiteren har også funnet seg til rette.

Fluktbilder blir det også..utrolig artig!

Ja slik går jo dagene i Romsdalen!

9 kommentarer:

 1. Her har du fått flotte bilder. Så fint lys du har. Nydelige småfugler da.

  SvarSlett
 2. Ser ut til at du har det som plommen i egget på den nye foringsplassen din, Monika! Og lyset ser ut til å være veldig bra - noe som kommer godt med i ukene framover...
  Herlige bilder, teknisk meget høy kvalitet med nydelige bakgrunner. Må si jeg misunner deg kjernebiteren... Håper at den dukker opp her også en dag!

  Ha ei fin uke i og utenfor skjulet!

  SvarSlett
 3. Du er vel egentlig for gammel til å sitte ute å fryse du... Surr runbdt deg et teppe og sett deg godt til rette vel peisen du ;) Ellers så blir jo noen av bilda akseptable.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige ord..
  Arvid B... den 21 kommer det fra kabben i progremmet "Der ingen kunne tro at nokon kunne bo" det er fra sætra til sjefen min..
  Å til deg anonyme..i e nå væl ikke gammel :)
  men hadde nok ikke valgt å sitte ute om jeg ikke syntes det var artig...

  monika

  SvarSlett
 5. Ja det var så klart bare en spøk ;)

  SvarSlett
 6. Tusen takk :D
  Gledet mitt hjerte....

  monika

  SvarSlett
 7. Herlig bilde Monika, nyter synet av fuglene dine!

  SvarSlett
 8. Flotte bilder, og det ser ut som du har lyset med deg også! Er misunnelig på disse foringsplassene :-) Her i Lofoten går det definitivt mot mørketid, men det kommer alltids en vår!

  SvarSlett
 9. Fantastisk fine fuglebilder! Blåmeisen var bare helt nydelig!!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!