mandag 29. november 2010

Mer natur..

Da er vi inne i den snart mørkeste tiden på året, men advendt`s tiden hjelper når en kan henge stjernen i vinduet og tenne masse levende lys. Ovnen knitrer det og gir god varme.Fotolyset er det heller litt labert, men det er jo bare kreativiteten som hindrer for ute finnes det masse flotte fotomotiv. Jeg har tenkt å bruke mer tid med natur og landskapsbilder utover både med macro og andre objektiv. Fugler og dyr har ikke blitt prioritert, men spenningen med å fotografere denne gruppen gjør at jeg hele tiden blir dratt mot fugler og dyr..Å det gir meg noe..kan sitte rett opp og ned å bare studere når fuglene spiser på foringen, eller når jeg er så heldig å sitte ved rovfuglskjule og hører rovfuglene rive til seg maten.. mens skjæra og ravnen leker seg i rundt...for også smake litt av åten. Eller om vår/sommer når en kan gå ut for å se på livet på nattmorgen..jo det er bare herlig!
Men nå skal jeg prøve å utforske naturfoto og landskap...

Kos dere i mørketiden...brått så snur solen!

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Enig i at det er artig og sitte å se på fuglene. Men det er så kaldt, lurer på om de kjenner kulde på føtten? Men, deilig at vi går mot lysere tider. Ser at du finner lyset lell, fine bilder. Gleder meg til de neste bildene.
  Hilda

  SvarSlett
 2. Thank you for sharing
  This Wonderful work with us
  Good creations

  SvarSlett
 3. Det er medisin for sjela,bare sitte å se høre og filosofere over livet i sådanne stunder.Når det innimellom blir et blinkskudd(i egne øyne selvsagt)
  Da er det godt å leve.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!