søndag 5. september 2010

Ut på tur aldri sur.


Da har jeg hatt noen dager i hovedstaden hvor jeg egetlig skulle på beversafari i nordre Øyeren med Øystein Søbye, men i stede for å vente på meg måtte han vente på politiet da noen i nattens mulm og mørke hadde forsynt seg med motoren på hans båt. Det er så mye frekke folk!

men ingen grunn til å henge med hodet for jeg har hatt noen fine dager med å treffe hyggelige folk fra fotomiljøet.

Fredag traff jeg selveste eventyrkongens far "Tyrin" og hans frue! Vi møttes på utstillingen som står nede på rådhusplassen.. Utrolig mye fint! Etter å ha sett over utstillingen ble det et besøk på Aker brygge og lekteren.. utrolig artig å treffe eventyrkongen som faktisk var akkurat den flotte menneske jeg ante han skulle være.

Etter en liten pause ble det et hyggelig møte med Eli Brager ved Østensjøvannet og der poppet det opp den ene etter den andre fra fotomiljøet. Hyggelig å treffe dere John Sandøy og Kjetil Knutsen!

Det ble ikke mange bilder fra Østensjøvannet da dem mest spennende fuglene har dratt, men kjekt lell når en først er der... Å tyver ødelegger for andre muligheter.

3 kommentarer:

 1. Jammen bra ingen stjal beveren da.
  Knut

  SvarSlett
 2. Håper beveren har vett til å gå i hi og komme fram til våren..satser på en ny tur da!
  Takk for kommentaren Knut.

  Monika

  SvarSlett
 3. Da ble ikke Osloturen helt forgjeves da. I mens kan du glede deg til våren i resrvatet, med fuglesang og kvelder med fotolys til langt på natt.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med en kommentar!